_hoe beginnen?

Plaats nodig om iets te creëren? Zin om wat met een lasercutter en 3D-printer te experimenteren? Je wil een workshop geven, of brainstormen met je team in een minder suffe omgeving dan ‘het vergaderzaaltje’?

Hoe werkt het? Het gebruik van de/Ruimte in 5 stappen:

1. Contacteer ons.

Bijvoorbeeld door een berichtje via Whatsapp naar +32 (0) 496 06 91 07 te sturen, of een mailtje naar hello@studioderuimte.be.

2. Lees de tekst ‘een eerlijke prijs’.

De enige voorwaarde voor het gebruiken van de/Ruimte en al onze faciliteiten, is dat je de tekst ‘een eerlijke prijs’ gelezen hebt. De tekst is 3 pagina’s lang, dus we vragen een kwartiertje van je tijd, en in ruil daarvoor krijg je 24/7 de beschikking over onze atelier.

We gaan niet controleren of je de tekst al dan niet gelezen hebt, dus we rekenen op je eerlijkheid.

3. We zorgen dat je binnen kan.

Je ontvangt, afhankelijk van hoe lang je de/Ruimte wenst te gebruiken, een persoonlijke toegangscode en/of een eigen badge waarmee je de deur kan openen.

4. Gebruik de/Ruimte zoals je wil, maar kom overeen met elkaar.

Je kan en mag de/Ruimte gebruiken zoals je wil. Wil je de machines gebruiken, maar heb je daar graag wat tekst en uitleg bij? Laat iets weten, wij komen maar al te graag alles uitleggen en mee knutselen. Kom je liever in het holst van de nacht in alle rust hier je dromen maken? Ga je gang. Een tentoonstelling organiseren? Workshops geven? … Voor ons part is dat allemaal prima!

Je gebruikt de/Ruimte zoals jij ze nodig hebt, máár je bent niet alleen. Je kan de/Ruimte niet afhuren en voor jezelf opeisen, dus je zal altijd overeen moeten komen met andere gebruikers.

> Al hebben we de fantasie dat de/Ruimte werkt op basis van een vrijheid-blijheid mantra, toch zijn een aantal huisregels geen overbodige luxe. Die huisregels kan je hier lezen.

5. Bepaal je prijs.

Het gebruik van de/Ruimte is niet gratis, de prijs is exact zoveel als jij ervoor wil betalen. Je bepaalt dus zelf de prijs.