_de prijs

Het gebruik van ‘studio de/Ruimte’ is niet gratis, je betaalt altijd exact zoveel je wilt en/of kunt.

Voor het gebruik van de/Ruimte bepaal jij zelf jouw prijs. Het enige wat we vragen is dat je onze visie-tekst ‘een eerlijke prijs’ gelezen hebt.

Snelle acties:

> Studio de/Ruimte betalen
> Visie-tekst ‘een eerlijke prijs’ lezen

Iets creëren/maken/opbouwen is al moeilijk genoeg. Als daar dan nog eens een financiële barrière bij komt kijken, worden vele projecten al over boord gegooid voor ze goed en wel gestart zijn. Daarom geldt bij ons: ‘Kom maken wat je wilt maken, zonder dat het onmiddellijk om geld moet gaan!‘. Heb je je geamuseerd of heeft jouw project misschien goed opgebracht? Kies achteraf zelf hoeveel je betaalt.

Jij bepaalt wat je betaalt.

We laten jou 100% zelf bepalen wat je betaalt. En dat doen we niet zomaar. Elk creatief project en elke creatieveling is anders. Een one-size-fits-all prijs bepalen is praktisch onmogelijk. Bovendien zou dat er voor zorgen dat we van meet af aan al mensen uitsluiten.

Voor ons volledig aanbod (gebruik van atelier-ruimtes, van de machines, gebruiksmaterialen, als ook onze werkuren voor moest je graag wat hulp krijgen, …) kies je zelf het bedrag dat je betaalt. Of je nu een half uurtje gebruik komt maken van onze laser-cutter, of je gebruikt drie maanden lang elke dag onze atelier. Jij bepaalt wat je betaalt!

Wij oordelen niet (!) over het bedrag dat je betaalt. We hebben het (bewust naïeve) vertrouwen dat jij op zoek gaat naar wat best is. Geen enkel bedrag dat je kiest is ooit te weinig of te veel.

Een eerlijke prijs is voor ons het evenwichtspunt tussen (1) wat je zou willen betalen voor wat je gekregen hebt én (2) wat je redelijkerwijs kan betalen. Probeer bij het bepalen van je prijs dus zo dicht mogelijk bij dat punt te komen. Zo betaal je altijd wat jij een eerlijke prijs vindt voor jouw specifieke gebruikssituatie.

> Wil je betalen? Dat kan je hier.

Visie-tekst ‘een eerlijke prijs’.

Onze enige voorwaarde voor het gebruik van onze deel-atelier is dat je onze financiële visie-tekst ‘een eerlijke prijs’ leest. Heb je de tekst gelezen? Dan zorgen we dat je binnen kan en ben je vrij om ons volledig aanbod te gebruiken.

Wij vragen aan onze gebruikers om zelf een eerlijke prijs te bepalen die past bij hun specifieke situatie. Dat financiële model kan echter alleen maar werken als die gebruiker (jij dus binnenkort hopelijk) begrijpt hoe het werkt en waarom wij hiervoor kiezen. In de visie-tekst die we vragen om te lezen proberen we dat allemaal zo goed mogelijk uit te leggen.

> Wil je de visie-tekst ‘een eerlijke prijs’ lezen? Die vind je hier.

For profit.

Wij zijn geen goed doel, vzw of vrijwilligersorganisatie. Wij hebben weldegelijk de intentie geld te verdienen met de/Ruimte (en veel als dat eventjes kan). We zijn er echter van overtuigd dat dat kan zonder onze gebruikers te moeten pluimen. Als iedereen bijdraagt wat hen comfortabel kan en wat aanvoelt als eerlijk voor hun specifieke gebruik, dan worden we er allemaal beter van, zonder dat iemand met een wrang gevoel wegwandelt.

We willen je gelukkig maken en we willen zelf gelukkig worden, veel meer dan dat is het niet.

Heb je vragen over onze prijs, het hoe en het waarom? Laat een seintje en spring gerust eens binnen, we willen maar al te graag onze visie en onze doelen toelichten.