_hulptool betaling

Op dit moment is de ‘hulptool’ nog niet zo geavanceerd als we zouden willen. Hieronder kan je de voorlopige tool gebruiken. Deze voorlopige tool geeft een beeld van onze kosten. Deze cijfers zouden een hulp kunnen bieden, wanneer je het moeilijk vindt een prijs te bepalen.
Hoe gebruik je de tool? Vul bij de voor jou relevante items een getal in, en vervolgens kan je onderaan zien welke kosten wij maken voor die specifieke items.

BELANGRIJK: Deze cijfers dienen als hulpmiddel (!!), wij verwachten niet dat je deze cijfers als heilig gaat beschouwen. Is het bedrag dat je onderaan ziet te hoog voor jou? Dan betaal je minder. Is het bedrag minder dan je zou willen betalen? Dan betaal je meer.

Voorlopige tool

Onze lening
In 2021 hebben wij de KMO-unit waarin STUDIO de/Ruimte gevestigd is gekocht (+ de volledige inrichting daarvan uitgewerkt en voorzien). Daarvoor betalen wij in 2023 gemiddeld € 1.193,68 per maand aan de bank. Wil je ons helpen om dit bedrag af te betalen, dan kan je hieronder berekenen hoeveel dat is gedurende de periode dat jij de atelier gebruikt.
Vaste kosten: internet, energie, verzekeringen, ...
Om een moderne atelier aan te kunnen bieden, hebben we vanzelfsprekend een aantal vaste maandelijkse kosten. Bij de vaste kosten rekenen we: water, internet, gas, elektriciteit, schuldsaldo-verzekering, onroerende voorheffing, kosten vme, brandverzekering. Samen zijn deze kosten gemiddeld € 400,87 per maand (excl. brandverzekering, dat moet ik nog even opzoeken).
Gebruiksmateriaal: 3D-print-materiaal, multiplex hout, OSB, verf, papier, ...
In onze atelier is heel wat gebruiksmateriaal beschikbaar. Hieronder kan je voor een aantal courante items, berekenen wat de aankoopprijs van de door jou gebruikte hoeveelheid is. (TIP: Je kan met decimalen werken. Heb je bijvoorbeeld een halve plaat multiplex gebruikt kan je '0,5' invullen.)
Gebruik machines: Laser-cutter, 3D-printer, Houtdraaibank, Cricut, ...
Om een inzicht te krijgen in wat de machines die je wenst te gebruiken kosten in aankoop en onderhoud, hebben we de meest relevante hieronder opgelijst. We hebben voor de machines geopteerd om de prijs te spreiden over 5 jaar. Dit wil dus zeggen dat de prijs per dag gelijk is aan: de totaalprijs gedeeld door 1825 (= 5 jaar x 365 dagen).
Overige: werkuren, gewoon een gift, ...
Wens je nog voor andere zaken te betalen? Hebben we je geholpen en wil je onze tijd vergoeden? Wil je gewoon een gift doen? ...

Total 0